Una subvenció de 2 milions d’euros permetrà la construcción d’aquest centre

L’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, es va reunir el dilluns passat amb la diputada provincial de Benestar Social, Pilar Sarrión, per a tractar el projecte del nou centre de dia. Una subvenció de 2 milions d’euros de la Diputació de València permetrà la construcció d’aquest centre d’atenció a persones majors inclòs al Pla Convivint. El centre de dia es construirà en un solar municipal que està ubicat al carrer Font de la Figuera. 

Després de la reunió, l’alcalde de la Llosa va manifestar la seua satisfacció per la pròxima construcció del centre, ja que es tracta d’una reivindicació de l’Ajuntament, destacant la importància d’aquest tipus de centres per afavorir la permanència de les persones majors en el seu ambient familiar i social. 

La posada en marxa d’aquest centre es fa a través d’un model mixt en el qual l’Ajuntament de la Llosa de Ranes aporta els terrenys, la Diputació de València finançarà la construcció i la Conselleria de Polítiques Inclusives el dotarà de mobiliari i de personal.