Altres temes destacats van ser el Programa Zero amb la instal·lació de plaques solars als dos instituts i la creació dels Patis Coeducatius

L’alcalde de Canals, Natxo Mira, i el regidor d’Educació, Edu Badal, es van reunir ahir amb el secretari Autonòmic d’Educació, Daniel McEvoy, per a tractar diversos temes relatius als centres escolars de Canals. 

La principal preocupació recau en la situació actual que presenta l’IES Francesc Gil. Tant Mira com Badal li van traslladar al secretari Autonòmic l’estat de les obres, així com la necessitat de recuperar de nou la construcció d’aquest institut. També es va parlar sobre el moment en la qual es troba l’educadora, que està pendent de la seua arribada a les escoles públiques per a atendre els xiquets i xiquetes dels centres. 

Quant al Pla Edificant, es van posar sobre la taula els projectes que es volen dur a terme a les tres escoles públiques del municipi com són, els col·legis José Mollá, Vicent Rius i Calixt III. 

Altres temes destacats van ser el Programa Zero amb la instal·lació de plaques solars als dos instituts i la creació dels Patis Coeducatius, els quals, no només busquen la millora física i funcional del pati, sinó també transformar les relacions de gènere. 

El canvi de finestres de l’institut Sivera Font i la necessitat de construir un ascensor al col·legi Calixt III, van ser també qüestions que es van tractar amb Daniel McEvoy qui va estar molt receptiu a les peticions dels representants canalins.