La cita tindrà lloc entre el 29 de febrer i el 3 de març, comptarà amb 43 expositors i hi haurà activitats per al públic familiar

La pròxima setmana torna a l’Albereda Jaume I la Fira Outlet d’Adexa, la qual viurà la seua 33° edició. Ahir va estar presentada per l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la directora general d’Adexa, Maria José Díaz Patiño i el president de la secció de Comerç d’Adexa, Rafael Martínez Sabater. 

Segons va explicar l’alcalde, «Aquest és un clàssic en el sector comercial de la nostra ciutat. Una cita consolidada que suposa molt d’esforç. Per això voldria agrair el magnífic treball d’Adexa per potenciar el nostre sector comercial, on sempre van a trobar el suport de l’administració». L’alcalde va convidar a tots els veïns i veïnes «a visitar la Fira Outlet, a comprar i a gaudir de les activitats que s’han preparat, i que sempre fan que l’experiència comercial siga més completa». 

Participaran 43 expositors de tota índole: moda, calçat, complements, roba infantil, mobles, decoració o serveis; dels quals el 90% són de Xàtiva i de la comarca de la Costera. Segons va expressar la directora general d’Adexa, Maria José Díaz Patiño, «Cal destacar com s’han involucrat les empreses de serveis en les activitats destinades al públic infantil, perquè pretenem que aquesta no siga sols una fira comercial, sinó també familiar». 

Tal com va explicar el president de la secció comercial, Rafael Martínez, la Fira s’iniciarà el dijous 29 de febrer, a partir de les 10 hores. El divendres, a les 13 h, tindrà lloc la visita de les autoritats i, ja de vesprada, hi haurà una classe oberta de dansa urbana per a xiquetes i xiquets de 8 a 12 anys a càrrec de Rytmus i la professora Àngela Villa, de 17 a 17:45 h; tallers infantils, de 17:30 a 19 h, i una actuació de violins a càrrec de l’aula Suzuki del Conservatori de Xàtiva, de 18 a 19 h. 

Per al dissabte 2 de març està prevista d’11 a 14 h una exhibició de boixets per part de l’associació Fil per Randa i un taller de música en família a càrrec de Rytmus i de la professora Anna Gil a partir de les 12 hores. Ja de vesprada els més menuts podran gaudir de l’espectacle «Mary Peppis i el bitllet màgic», a les 17:30 h, i de la festa infantil amb Super Mario, Stitch i Sonic amb la col·laboració de Camelot Events, a les 19 h. 

Finalment, el diumenge 3 de març, a partir de les 12 hores, està previst el taller d’Adexarte amb temàtica fallera, i amb la col·laboració de Bou Decoració. El taller té un preu de 25 euros i inclou esmorzar i el material per pintar una fallera, la qual podran emportar-se a casa posteriorment. Per a apuntar-se cal telefonar al 630 889 600 o al 666 209 882. 

A la roda de premsa també es va parlar de la campanya de bons de comerç local, la qual es va iniciar el passat mes de desembre, exhaurint en pocs dies la seua venda. La directora general d’Adexa va indicar que, al voltant del 50% dels bons ja s’han consumit, malgrat que la campanya continua oberta fins al pròxim mes de juny. 

L’alcalde, Roger Cerdà, per la seua part, va manifestar que «iniciatives com aquesta venen a complementar el treball fet des de les associacions comercials per fomentar la promoció del comerç de proximitat».