Victòria local per 5-2 en un partit amb molta intensitat

Partit d’alts vols el que es va viure al Paquito Coloma en la vesprada de diumenge, i és que, va tenir absolutament de tot. Per començar, no va començar a l’hora prevista pel fet que les xarxes d’ambdues porteries no es trobaven correctament fixades a l’estructura de la porteria, i, per tant, l’àrbitre no pot xiular l’inici. Aquests minuts de retard van contribuir a fer que els de José Cucart entraren una mica gelats, que sumat a la gran intensitat mostrada per part de l’Albalat als primers compassos presagiaven un partit molt complicat.

Les segones jugades així com quasi tots els duels, queien del costat visitant, que a poc a poc anaven trobant-se més còmodes i tenint arribades perilloses a la porteria defesa per Alberto. A partir del minut vint, i quan l’intercanvi de colps era més que evident, els de la costera van posar una marxa més, sobretot realitzant una gran pressió en camp contrari fruit de la qual va nàixer el primer gol de les botes de Ferran. A partir d’aquest moment, l’Olímpic va trobar un nou mètode per a fer-se fort al mig del camp. Edu Dobon, qui destaca per un gran remat de cap, pentinava qualsevol baló que passava prop d’ell i donava un avantatge als davanters olimpistes. Amb aquesta nova forma de procedir, es va aconseguir el 2-0 fruit d’una d’aquestes pentinades de Dobon, que en aquest cas, va deixar sols a Juanan a dintre de l’àrea.

Amb aquest resultar s’arribava al descans, però es podia intuir que no anava a ser el definitiu. Efectivament, a la tornada al camp, l’equip filial va evidenciar la seua superioritat i al seu empoderament a la zona davantera. Al minut disset, Ferran obtenia el seu doblet per a posar el 3-0 i al minut següent era Juanan qui anotava un autèntic golàs de falta directa. Amb 4-0, l’Albalat lluny d’estar decebut, ho va continuar intentant, sobretot amb balons a l’esquena i aprofitant als seus jugadors de refresc. Però, arribaria la maneta de la mà mai millor dit de Roberto.

Quan ja moria el partit, arribava el premi per als de la Ribera, que en un minut frenètic va aconseguir batre a Alberto per dues ocasions. El primer dels gols amb un sorprenent xut des del mig del camp, i el segon després d’una pèrdua en una zona perillosa. No va poder fer massa un dels protagonistes del partit, ja que va sostenir a l’equip en els moments clau.

Victòria de prestigi per a l’Olímpic “B” que continua presentant la seua candidatura a ser un dels equips punters.