Aquesta poda, que continuarà a altres zones de la ciutat, se suma a altres accions al barri com ara la pintura viària o el canvi de lluminàries

L’Ajuntament de Xàtiva ha començat una sèrie de treballs d’esporga al barri del Carme, al voltant de les diferents espècies vegetals que es troben en aquesta ubicació. Els treballs, que se centraran en la poda controlada de l’arbrat i en la neteja i retirada de les restes, compten amb un pressupost de 4.059,55 euros. Escoltem a la regidora de Parcs i Jardins María Beltrán: 

A aquests treballs cal sumar altres accions que es duran a terme en aquesta zona com ara la pintura viària. També el passat any 2023 es va realitzar el canvi de lluminàries a l’Avinguda la Ribera i als carrers del barri, emmarcada en la VII fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes. 

A més a més, cal recordar que en 2019 també es va fer una reforma integral del parc de plaça Constitució, on es van col·locar noves capes de goma per a la seguretat dels xiquets i xiquetes mentre es van reposar papereres i es van col·locar noves llums. En total més de 200 metres quadrats de parc que compten des de fa pocs anys amb nous elements i jocs com ara una formiga d’uns cinc metres de llargària i bancs reposats. 

La regidora, Maria Beltran ha afegit que «Des de l’Ajuntament de Xàtiva hem de seguir en aquesta línia per tota la ciutat, complementant aquests treballs d’esporga amb la neteja viària i les zones verdes. El barri del Carme és l’inici d’una sèrie d’actuacions que durem a terme en tota la ciutat».