L’Ajuntament exigeix al portaveu del Partit Popular, Marco A. Sanchis, que rectifique de manera immediata per tal d’evitar les conseqüències d’una afirmació de tanta irresponsabilitat i mala fe, en termes d’alarma a la població

Segons l’equip de govern, el Partit Popular de Xàtiva torna a mentir a la població amb intenció de difamar als tècnics municipals, a l’equip de govern i, el que és pitjor, amb ànim de generar alarma social de manera absolutament irresponsable.

Primer desmentit: és fals que l’Ajuntament de Xàtiva haja ocultat la informació al veïnat. De fet el veïnat de Torre Lloris va ser notificat sobre la restricció a les 23:25h del 19 de juliol de 2022, mitjançant un missatge de Mari Nieves Roselló, aleshores alcaldessa pedània, difós a través de la llista de distribució de whatsapp que habitualment s’utilitza en la pedania com a font d’informació de servei per als veïns i veïnes d’aquesta localitat.

Eixe mateix dia 19 de juliol de 2022, el tècnic municipal responsable del servei d’aigües potables va notificar a l’alcaldessa pedània l’informe de Salut Pública que establia la restricció de consum per a persones lactants i dones embarassades.

Segon desmentit: és fals que el PP o Marco A. Sanchis hagen descobert absolutament res, atès que Sanchis disposa de tota la informació des de novembre de 2022, quan va demanar i li se va donar accés a l’expedient en qüestió.

Respecte a la qüestió de fons, l’Ajuntament de Xàtiva li ha plantejat distintes alternatives de solució a Salut Pública, que passen per conèixer els resultats del funcionament de la planta desnitrificadora del Carraixet, on es dóna idèntica problemàtica, planta que, actualment, està finalitzada i en proves.

L’Ajuntament exigeix al portaveu del Partit Popular, Marco A. Sanchis, que rectifique de manera immediata per tal d’evitar les conseqüències d’una afirmació de tanta irresponsabilitat i mala fe, en termes d’alarma a la població. En cas contrari, si el PP i Marco A. Sanchis perseveren en la falsedat, l’Ajuntament es reserva la decisió de prendre les mesures pertinents.