L’ajuda es destina a la programació i les activitats que es realitzen anualment al JOC

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut una subvenció de 7.926 euros per part de l’Institut Valencià de la Joventut, destinada a programes de joventut corresponents a la convocatòria per a l’any 2022. A aquesta quantitat fixa cal sumar-li una altra variable de 3.000 euros, i per això l’ajuda total rondarà els 11.000 euros. 

Des de la regidoria de Joventut s’inverteix aquesta dotació en l’activitat anual que es realitza al Centre Social Joventut Oci i Cultura (JOC), que cada cap de setmana ofereix activitats d’oci i socialització per als adolescents de la ciutat, amb l’organització de campionats esportius o de jocs de taula, xerrades, conferències, activitats culinàries o scape rooms entre d’altres. 

Segons ha manifestat la regidora de Joventut Lena Baraza, “aquesta subvenció ens ajuda a desenvolupar tots els tallers que fem a l’espai JOC al llarg de l’any. D’aquesta manera podem donar més ofertes d’oci i temps lliure per a la joventut de Xàtiva, sempre comptant i escoltant els suggeriments que ens fa arribar la gent jove, i amb els quals preparem la programació d’activitats”.