Huit han sigut els alumnes que han aconseguit aquest reconeixement per part de la Generalitat Valenciana

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora d’Educació Lena Baraza van rebre passat divendres, a l’Ajuntament de Xàtiva, als estudiants de la ciutat que van lograr el Premi Extraordinari de Secundària durant el curs 2018-2019.

Huit han sigut els alumnes que han aconseguit aquest reconeixement per part de la Generalitat Valenciana, d’un total de quatre centres. Els reconeguts han sigut; Maria Perales Castells, Mireia Pérez i Josué Puig, del Col·legi Claret, mentre que del Col·legi Nuestra Señora de la Seo el reconeixement ha recaigut en Jaume Martín. Respecte als instituts de la ciutat, han aconseguit el reconeixement Lucía María Molina, de l’IES Doctor Lluís Simarro, i Sara Nadal, Irene Serrano i Jordi Vallés de l’IES Josep de Ribera.

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà va declarar, en nom de l’ajuntament, sentir-se orgullosos de tindre a alumnes excel·lents que han destacat en l’etapa d’educació secundària. Això és conseqüència del gran esforç que fan dia a dia i també de l’educació de les famílies, dels instituts i de totes aquelles persones que col·laboren en la seua etapa educativa.

També la regidora d’Educació de Xàtiva, Lena Baraza, ha felicitat als alumnes premiats i els ha animar a continuar amb la tasca educativa d’una manera tan excel·lent com ho han fet fins ara.