També es reprendran les classes d’aquagym i l’escola d’estiu municipal

L’Ajuntament de Xàtiva ha anunciat la reobertura d’alguns espais esportius a partir del proper mes de juny, entre els que es troben el gimnàs del poliesportiu Les Pereres i les diferents piscines municipals.

Pel que fa al gimnàs de Les Pereres, que roman tancat des del mes de març de 2020, es reprendrà el servei de sala de musculació i càrdio a partir del proper dimarts 1 de juny, de dilluns a divendres i en horari de 7 a 14 i de 15:30 a 21:30 hores. Serà necessari reservar cita prèvia per poder accedir, la qual es podrà sol·licitar a la pàgina web xativa.es/deportes, a l’apartat de reserves (és necessari donar-se d’alta com a un usuari), o bé a la recepció del poliesportiu Les Pereres. El preu serà de 15 euros al mes general i 13 euros per a jubilats i pensionistes.

D’altra banda, també es reobriran el proper mes de juny les piscines municipals. El dilluns 7 de juny es procedirà a l’obertura de les piscines del poliesportiu Les Pereres i de la Murta mentre que les piscines de les pedanies obriran les seues portes el dilluns 14 de juny. Pel que fa als preus, a les Pereres i la Murta l’abonament familiar (amb fills menors de 16 anys) serà de 65 euros, l’abonament de 9 a 16 anys i de jubilats i pensionistes de 20 euros i l’abonament general (de 17 a 64 anys) de 30 euros; mentre que a Torre de Lloris i Annauir l’abonament familiar tindrà un cost de 45 euros, el de 9 a 16 anys i de jubilats i pensionistes 15 euros, i el general tindrà un preu de 20 euros. Pel que fa a les entrades individuals, a les pedanies tindrà un cost de 2 euros mentre que a Les Pereres i la Murta serà de 2 euros de 9 a 16 anys i per a jubilats i pensionistes, i de 3 euros per a la resta. Els menuts de 0 a 8 anys estaran exempts.

L’aforament a les piscines serà limitat, aplicant totes les mesures de seguretat, i les altes i reserves es podran fer al web xativa.es/deportes, a la recepció del poliesportiu Les Pereres o a través del telèfon 96 228 30 00.

Aquagym i escola d’estiu

Altres activitats que es podran tornar a gaudir aquest estiu a Xàtiva seran les d’aquagym, que es desenvoluparan a la piscina Murta, i l’escola d’estiu municipal que albergaran el col·legi Gozalbes Vera i el poliesportiu Les Pereres.

Pel que fa a l’aquagym, es realitzaran classes dos dies a la setmana (dilluns i dimecres o dimarts i dijous) en dos torns: de 19:45 a 20:30h i de 20:45 a 21:30h. L’activitat començarà el 14 de juny i el preu serà de 5 euros en juny (4 euros per a jubilats i pensionistes) i de 10 euros en juliol (8 euros per a jubilats i pensionistes). Les persones interessades es podran apuntar a la recepció de Les Pereres i des del 7 de juny a la taquilla de la piscina Murta.

A més a més, s’està treballant també en l’Escola d’estiu municipal 2021, que estarà dirigida per a xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys. Aquesta activitat se celebrarà del 28 de juny al 31 de juliol i es donarà més informació en els pròxims dies.

“Des de la regidoria d’esports estem molt satisfets de poder anunciar aquestes activitats, que són realitat gràcies al bon comportament de la ciutadania front a la Covid-19 en els darrers mesos”, ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.