Serà necessària cita prèvia que es pot demanar al telèfon 96 228 98 00

L’Ajuntament de Xàtiva recupera a partir d’aquest dimecres 20 de maig l’atenció presencial del servei municipal de padró d’habitants a la Casa de la Ciutat. El servei estarà gestionat mitjançant cita prèvia, pel que serà necessari sol·licitar-la al telèfon 96 228 98 00.

El servei d’atenció de l’Ajuntament facilitarà dia i hora per a acudir, començant amb un total de sis persones diàries i podent incrementar la capacitat en cas de demanda. Es donaran cites a les 10 i a les 12 hores, en intervals de quinze minuts i cada persona serà atesa per un funcionari distint, a fi d’evitar cues, demores o esperes per part dels usuaris.

Per tal d’accedir a l’Ajuntament es continuarà amb les mesures de seguretat estipulades des de la instauració de l’Estat d’Alarma, emeses pel Ministeri de Sanitat. El Policia Local de l’entrada prendrà la temperatura abans d’accedir a l’edifici, amb un termòmetre a distància, i només es podrà accedir a l’interior en cas de no presentar símptomes de febra. La persona haurà d’accedir al punt d’atenció amb guants i mascareta per tal de complir les mesures de seguretat.

Aquest servei se suma a altres que ja venien realitzant-se de forma presencial a la Casa de la Ciutat com ara la gestió del document «Fe de vida» o la dels certificats digitals.