Aquesta vesprada a les 19 hores se celebra el ple ordinari del mes de novembre

L’Ajuntament de Xàtiva celebrarà hui, a les 19 h, la sessió ordinària del ple corresponent al mes de novembre. Ahir, el portaveu de l’equip de govern i regidor d’hisenda de Xàtiva, Natxo Reig, va enumerar els punts més destacats de l’ordre del dia. L’escoltem: 

Pel que fa als carrers, quatre dels cinc nous carrers pendents de rebre una denominació oficial en la zona d’expansió del sector Pereres es retolaran amb noms de dones. 

La ronda exterior que uneix el cementeri municipal i la citada àrea residencial, es dedicarà a l’últim alcalde republicà de Xàtiva, Jovino Fernández, afusellat en 1939 a Paterna. La professora i impulsora de la biblioteca municipal Lidia Sarthou Vila, la farmacèutica Ana Artigues i l’escriptora Artemina Botella, fundadora de la primera Agrupació Feminista de Xàtiva i primera regidora de l’ajuntament, són les figures femenines que s’han triat per a retolar tres noves vies de la urbanització situada al costat de la Ciutat de l’Esport. Un quart carrer es batejarà com ‘Carrer del 8M’, Dia Internacional de la Dona.