Es repartiran porta per porta a dues unitats per cada un dels 3822 menuts censats a la ciutat

El govern central ha aprovat l’eixida controlada de xiquets i xiquetes menors de 14 anys, a partir del pròxim diumenge 26 d’abril, per poder realitzar passejos d’un màxim d’una hora. Aquestes eixides seran en un entorn que no supere el kilòmetre de distància des del domicili

Davant aquesta mesura, des de l’Ajuntament de Xàtiva informen que s’han posat en marxa les accions oportunes per tal de subministrar mascaretes a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat menors de 14 anys.

Segons informen des de l’Ajuntament, la partida inicial, que s’ha adquirit a través d’una empresa privada, serà de 8.000 mascaretes. Aquests elements de protecció es repartiran a dues unitats per xiquet, tenint en compte que a hores d’ara hi ha censats a la ciutat 3822 xiquets i xiquetes menors de 14 anys.

Al magazín d’Xtradio, l’alcalde Roger Cerdà ha informat que el repartiment es durà a terme porta per porta. Dimarts, dimecres i dijous els treballadors municipals les dipositaran en les bústies dels domicilis on estiguen empadronats els menuts. Aquest dispositiu inclou tant a les pedanies com als diferents disseminats del terme.