Aquestes actuacions tenen un pressupost total de 16.250 euros i un termini d’execució d’un mes i mig

L’Ajuntament de Xàtiva ha adjudicat un contracte per a la millora de l’enllumenat en algunes instal·lacions esportives de la ciutat, com són el Camp Murta i el Poliesportiu Les Pereres.

Pel que fa al camp de la futbol, entre 2015 a 2017 es van realitzar tres intervencions consistents en la substitució de tots els projectors instal·lats en les torres d’enllumenat per projectors de tecnologia led, amb un total de 52 unitats. Aquesta actuació ve a complementar aquest canvi, amb la substitució de set projectors que no estaven operatius i la reorientació de la resta de projectors segons l’estudi luminotècnic aportat.

D’altra banda, la intervenció en el Poliesportiu Les Pereres respon a l’habilitació per part de la regidoria d’Esports d’un nou espai destinat al Cross, ubicat a la zona nord de la instal·lació. Es tracta de complementar la il·luminació ja existent a espais propers com la pista d’atletisme, el frontó i el vial nord, amb un reforç en les torres d’enllumenat de les instal·lacions de futbol. En concret s’instal·laran tres projectors led a la part alta d’aquestes torres, junt a un projector propietat de l’Ajuntament, retirat de les pistes de pàdel.

Aquestes actuacions tenen un pressupost total de 16.250 euros i un termini d’execució d’un mes i mig.