El web compta amb informació sobre com contactar amb tots els col·lectius 

La regidora de Participació Ciutadana Lena Baraza ha presentat aquest dimecres el nou portal web municipal que recull a totes les associacions de Xàtiva actives, les quals formen un total de 196 entitats.

El treball s’ha pogut dur a terme gràcies a una subvenció de 8.000 euros atorgada per la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, i segons la regidora de Participació, Lena Baraza, “ha sigut una tasca costosa, perquè portem des del mes de maig parlant amb totes i cadascuna de les associacions per tal de saber la situació en la que es trobaven”.

El portal web (https://associacionsxativa.com), al qual es pot accedir des de la pàgina de l’Ajuntament de Xàtiva, compta amb diferents apartats. D’una banda, a l’apartat “Associacions”, es troben les diferents seccions amb les quals es poden relacionar les entitats municipals: cultura, diversitat, educativa, empresarial, esportiva, fallera, familiar, festes, igualtat, juvenil, mediambiental i social. A més a més també s’ha habilitat un espai d’actualitat en el qual podran anar col·locant-se notícies referents a l’activitat de les associacions de Xàtiva.

Altre apartat que es pot trobar al web és el dels serveis públics, entre el qual es troba informació sobre l’actualitat municipal, les auto liquidacions, la cita prèvia, la seu electrònica del portal del proveïdor, l’Oficina de Promoció o informació turística o comercial; així com també altre apartat que dona accés als procediments habituals de les associacions com el certificat electrònic, la sol·licitud d’inscripció o la sol·licitud d’inscripció en el registre municipal.

Finalment, el web associatiu de Xàtiva contempla també accés als diferents òrgans sectorials de la ciutat (Consell d’Acció i Polítiques Socials, Consell Agrari, Consell Escolar municipal, Consell municipal de xiquetes i xiquets, Consell Esportiu municipal i Consell de la Joventut de Xàtiva; així com un apartat de contacte per a poder donar o modificar informació referida a alguna associació de la ciutat o bé sol·licitar la seua inclusió a la web en cas de no aparèixer.