L’aprovació de les bases està prevista per a la Junta de Govern Local de hui

Passat divendres en la secció L’Ajuntament de Xàtiva Informa del Magazín de Xtradio, l’alcalde Roger Cerdà va avançar la intenció d’aprovar hui en la Junta de Govern Local una línia d’ajudes urgents per a l’hostaleria de la ciutat.

Aquesta línia estarà dotada amb 400.000 euros i es podran beneficiar uns 200 negocis d’hostaleria de Xàtiva entre bars, restaurants i cafeteries.

Tal com explicava l’alcalde, aquells que ho sol·liciten podran obtenir una ajuda directa de 1.000 euros per a despeses corrents i una ajuda per al pagament del lloguer del mes de gener que pot aplegar a altres 1.000 euros.

A més, Roger Cerdà va exposar la intenció de l’Ajuntament de Xàtiva d’adherir-se al Pla Resisteix de la Generalitat que preveu ajudes per a diferents sectors de 2.000 euros per autònom o microempresa al que s’afegirà una ajuda de 200 euros per cada treballador. Aquesta és una línia en la qual el consistori aportarà el 20%, mentre que la resta aplegarà de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.