L’objectiu és seleccionar al millor equip de redacció per a un dels projectes més ambiciosos de la ciutat

Després de passar per les corresponents comissions, l’Ajuntament de Xàtiva té previst incloure en l’ordre del dia del pròxim plenari l’aprovació de les bases del concurs per a la redacció del projecte del Centre Raimon d’Activitats Culturals que estarà ubicat a l’antic convent de Santa Clara.

Segons ha explicat l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, en la secció L’AJUNTAMENT DE XÀTIVA INFORMA del nostre magazín, l’objectiu d’aquest concurs és aconseguir el millor equip de redacció possible per al projecte i està prevista la participació d’estudis d’arquitectura del més alt nivell.

L’alcalde també ha avançat que el concurs tindrà dues fases. En la primera, els participants presentaran un esborrany, que servirà per a fer una primera selecció d’entre tres i cinc equips de redacció. Els escollits participaran en una segona fase en la qual hauran de desenvolupar les seues idees amb major detall per a optar a ser els encarregats de la redacció definitiva del projecte, valorat en 485.000 euros.

El jurat d’aquest concurs està previst que el conformen, a més d’arquitectes municipals, membres prestigiosos del col·legi d’arquitectes i de les conselleries de Justícia i Cultura.

Per últim, cal destacar que es recompensarà el treball dels equips finalistes amb premis econòmics d’entre 6.000 i 1.000 euros.