SAITIneraris està destinat a persones usuàries de Serveis Socials, per tal d’acompanyar-les en el procés d’integració sociolaboral

Aquest programa està subvencionat per la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge i finançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu de la Comunitat Valenciana 2021-2027 del Fons Social Europeu Plus. 

El programa, que s’anomenarà SAITIneraris Xàtiva, està destinat a aquells usuaris de Serveis Socials de l’Ajuntament de Xàtiva beneficiàries de la prestació Renda Valenciana d’Inclusió o qualsevol altra ajuda, a criteri i per derivació de la persona tècnica de referència del servei. Ha estat dissenyat per a acompanyar en el procés d’integració sociolaboral a les persones que es troben amb especials dificultats i ajudar-les a millorar les possibilitats d’inserció. 

Les atencions es faran de manera personalitzada, segons les necessitats de cadascú, tant en sessions individuals com grupals, mitjançant la implementació i seguiment d’itineraris d’inclusió. A més dels tallers relacionats amb l’orientació laboral i per treballar habilitats, es faran cursos de formació per millorar l’ocupabilitat dels participants. 

Escoltem a la regidora de Benestar social de l’Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo: 

Les persones interessades a obtenir més informació al voltant de SAITIneraris Xàtiva poden dirigir-se a l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva, situada a l’Albereda Jaume I, o telefonar al 96 228 98 08.