El JOC i la Casa de Cultura albergaran estes activitats, les quals tindran lloc els dies 23 i 30 de desembre i 3 de gener

L’Ajuntament de Xàtiva ha preparat, a través de la regidoria de Joventut, una sèrie d’activitats al Centre Social Joventut Oci i Cultura, JOC, i la Casa de la Joventut per a aquestes festes de Nadal. 

Demà dissabte tindrà lloc una gaming party que s’iniciarà a les 17 hores i es perllongarà fins a les 00:00 hores, destinada a joves d’entre 12 i 20 anys. Hi haurà diferents consoles com ara Play Station 4, Nintendo Switch, Play Station 5 i simuladors de conducció amb diferents experiències. Entre els jocs als quals es podrà jugar estan EA Sports, Tekken, Jump Force, Just Dance, Mario Karts, Rocket League o ASTRE. 

Per al pròxim dissabte, 30 de desembre, està previst a la Casa de la Joventut un scape room amb el títol «La casa de Will». Tindrà lloc de 10 a 15 hores amb passes cada 35 minuts. L’activitat és gratuïta, però els grups estan limitats a 8 persones, i per això és necessari fer reserva. 

Un altre scape room, en aquest cas al JOC, tindrà lloc el 3 de gener. Serà «Misteri a la jungla», per a joves de 12 a 20 anys i de 15 a 21 hores, amb una durada de 65 minuts. També serà necessari realitzar inscripció prèvia. Més informació, a la Casa de la joventut.