Ambdós cursos es realitzaran de forma telemàtica

El proper mes de juny, seguint amb les activitats programades des del departament de Joventut, s’han organitzat un parell de cursos sobre manipulador d’aliments i col·lectius NEE (Necessitats Educatives Especials).

El primer dels cursos serà el de manipulador d’aliments, que se celebrarà el dissabte 6 de juny de manera online a la plataforma de l’escola d’animació ABAST i amb horari lliure, sent necessari un mínim de 10 alumnes i podent apuntar-se fins un màxim de 50. El preu serà de 10 euros amb Carnet Jove i de 25 euros per a adults, tenint prioritat per a inscriure’s els menors de 30 anys.

L’altre curs programat, també de manera telemàtica a través de la plataforma d’ABAST Animació, és el de col·lectius NEE (Necessitats Educatives Especials). Aquest tindrà lloc entre el 15 i el 25 de juny, amb horari lliure i sent necessaris també un mínim de 10 i un màxim de 50 alumnes. El preu en aquest cas serà de 45 euros per a persones amb carnet jove i de 55 euros per a adults, sent prioritària la inscripció per a menors de 30 anys.

Les inscripcions per a tots dos cursos es realitzaran a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es, i per a aconseguir més informació es pot enviar un correu electrònic o telefonar al 96 227 43 42 o al 663 99 92 89 en horari de 10 a 14 hores.