L’actuació està prevista a la piscina municipal, la pista poliesportiva i la pinada de la pedania

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat un contracte per a la realització de millores a les instal·lacions de la pista esportiva, la pinada i la piscina de la pedania d’Annauir, amb l’objectiu de complementar els serveis existents en la zona i renovar les instal·lacions que no es troben en bon estat, com ara el revestiment actual del vas de la piscina i de la dutxa exterior.

A la zona poliesportiva es col·locarà una malla entre els postes instal·lats i el tancament complet de la pista, aïllant-la respecte a la zona de jocs infantils, on s’instal·larà un gronxador per a xiquetes i xiquets a partir de 2 anys. A més es col·locarà un revestiment en la zona de joc infantil de llosetes de cautxú. D’altra banda, a la zona de la pinada, es col·locaran 5 jocs bio saludables.

Pel que fa a la zona de la piscina, l’actuació consistirà en la renovació completa del revestiment interior del vas de la piscina, parets i sòl, amb un mosaic vitri. Es pretén, a més, renovar la dutxa actual ficant un tancament que aporte major privacitat. També es col·locarà en l’interior de la piscina una escala per a facilitar l’accés a les persones de major edat.

El pressupost de les actuacions serà de 42.000 euros i el termini d’execució serà de 9 setmanes a partir de la signatura de l’acta de l’obra.