La inversió destinada a les instal·lacions de Corts Valencianes, Gran Reina, Beata Inés i Ausiàs March és de 75.000 euros

L’Ajuntament de Xàtiva ha començat la reforma i condicionament de quatre parcs infantils de la ciutat, concretament els ubicats a l’Avinguda Corts Valencianes (al costat del pàrquing Palasiet), a Gran Reina, a Beata Inés i a l’Avinguda Ausiàs March.

Les infraestructures mostraven un evident estat de desgast per culpa del pas del temps i a l’ús d’aquestes, i els treballs consisteixen en la substitució de la superfície de goma, pintura general i adequació de les zones de joc introduint nous elements, jocs adaptats i jocs per als més menuts d’acord amb l’accessibilitat i la funcionalitat de les instal·lacions.

“A més del condicionament, tal com férem amb els treballs al parc de la Plaça Constitució al barri del Carmen, farem també una revisió general de l’entorn millorant el mobiliari, l’enllumenat i els serveis” ha indicat el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez.

Les obres estan duent-se a terme per l’empresa Juan José Peña Asensio SL, amb una inversió de 75.000 euros. Està previst que les tasques tinguen lloc entre els mesos de novembre i desembre, finalitzant abans de les vacances de Nadal.