Des del departament responsable es treballa en una segona edició d’aquesta campanya

A falta de poc més d’un mes per a la finalització de la campanya de Bons Locals al Consum, promoguda per l’Ajuntament de Xàtiva dins del Pla «Reactivem Xàtiva», ja s’han consumit un total de 8.312 bons als diferents establiments participants, el que suposa un 83% del total.

Cal recordar que aquesta campanya de reactivació econòmica es va iniciar el passat mes de juliol i va posar a la venta un total de 10.000 bons per valor de 40 euros, dels quals la meitat (20 euros) eren sufragats pel propi consistori municipal. Els bons es van exhaurir en menys d’un mes des de la seua posada a la venta a Caixa Ontinyent, i es poden canviar fins al 31 d’octubre.

Segons declaracions de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, aquestes dades tan positives impulsen a seguir treballant i a pensar ja en una segona fase de bons al consum, en la que es destinaran 300.000 euros més.

Amb aquestes dos campanyes, sumant els 200.000 euros municipals aportats en la primera més els 300.000 que s’invertiran en la segona, i amb la part de les persones que adquireixen els bons en ambdues, s’arribarà fins al milió d’euros en bons al consum per a canviar en negocis i establiments de Xàtiva.