Hui de 17 a 20 hores de la vesprada, a la seu de l’associació mediambiental es poden adquirir algunes espècies forestals 

L’Ajuntament de Xàtiva i l’Associació mediambiental Bosc Primigeni de Xàtiva col·laboren en la donació a la ciutadania d’espècies autòctones d’arbres. Aquesta acció ve motivada degut a la situació provocada per la Covid-19, que va truncar l’activitat prevista per al «Dia de l’Arbre», en la que havien de participar els col·legis de Xàtiva, amb una tasca de reforestació a la Cova Negra d’arbustos i arbres autòctons de la Comunitat Valenciana.

Entre les espècies forestals es poden trobar aurons, galers, serveres, carrasques, pinastres i altres més comunes com savines morunes o pins blancs, entre d’altres. Des de la regidoria de Medi Ambient s’ha decidit fer una donació, amb l’ajuda de Bosc Primigeni, per tal de fer-los servir, ja que es considera massa tard per a plantar-les a la serra.

Les persones interessades en fer-se amb algun exemplar poden arreplegar-los des de hui dimarts de 17 a 20 hores de la vesprada a la seu de l’Associació Bosc Primigeni (Torreó al carrer Carneros de Xàtiva, número 65), on serà imprescindible acudir amb mascareta i omplint un formulari de reserva que es pot trobar en la pàgina de Facebook de l’associació.