El consistori treballa també en una línia de ajudes destinada a les escoles infantils i emmarcada en el Pla «Reactivem Xàtiva»

L’Ajuntament de Xàtiva ha procedit al segon pagament de les ajudes del Xec Infantil Municipal per a l’escolarització dels menors de 2 a 3 anys en els sis centres d’Educació Infantil de Xàtiva, corresponent al primer trimestre d’aquest any 2020, amb un total de 32.100 euros.

Amb aquest segon pagament són ja vora 74.000 euros abonats a les famílies dels xiquets i xiquetes de 2 a 3 anys escolaritzats, si bé la inversió total de les quotes corresponents arribarà fins als 150.000 euros en el present curs, amb els que es cobriran les despeses del servei al centre.

Des de l’Ajuntament de Xàtiva s’informa que s’està treballant en una línia d’ajudes destinades a les escoles infantils, per tal de fer front al seu tancament com a conseqüència de la crisi sanitària, i que s’emmarcarà dins del Pla Econòmic «Reactivem Xàtiva».

Cal recordar que el Xec Infantil del present curs 2019/2020 és tan sols la primera fase la gratuïtat de les escoles infantils a Xàtiva. En el curs 2022-2023 es completaran totes les línies d’educació infantil amb una inversió que rondarà els 600.000 euros, permetent beneficiar-se a unes 350 famílies segons informen des del consistori.