L’Ajuntament de Xàtiva ha tret hui a licitació la redacció de projecte de les obres per a la reforma integral del col·legi Attilio Bruschetti

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la primera tinenta d’alcalde i regidora d’Educació, Amor Amorós, es van desplaçar ahir dijous a València junt amb tècnics municipals per tal de mantenir una reunió amb el director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel, sobre la situació de les obres del Pla Edificant a la ciutat. 

La regidora d’educació i primera tinent d’alcalde. Amor Amorós valorava així l’encontre: 

Pel que fa a l’institut La Costera, el qual es troba en fase de redacció del projecte, es va parlar de la reforma integral del centre, la qual compta amb un total d’onze actuacions. En aquest sentit, la Direcció General va informar que realitzarà una sèrie d’actuacions en centres educatius, com ara la retirada de fibrociment, la instal·lació fotovoltaica i la renovació elèctrica, i per això la resta d’actuacions podrien ser assumides pel consistori amb el pressupost del qual es disposa. A més a més, es va mostrar la intenció per part de la institució autonòmica de dur a terme una experiència pilot en aquest centre pel que fa a la col·locació d’una comunitat energètica, la qual podria abastir tant a aquest centre de Formació Professional com també a l’IES Josep de Ribera. Precisament a l’institut, les obres de reforma per a la construcció del nou aulari finalitzaran en els pròxims mesos, per la qual cosa s’ha demanat l’agilització de les certificacions de l’ampliació. 

Finalment, cal recordar que ahir es va publicar la licitació de la redacció del projecte de la reforma integral del col·legi Attilio Bruschetti, i per això a partir de hui es podran presentar les ofertes. En aquest sentit, l’equip de govern seguirà els mateixos passos que amb l’institut la Costera, i mantindrà una reunió amb l’equip directiu per tal de conéixer les necessitats i demandes del centre.