El vial d’accés al cementeri romandrà tancat al tràfic des d’aquest divendres 28 d’octubre a les 9:30h fins al dimecres 2 de novembre

L’Ajuntament de Xàtiva prepara com cada any el dispositiu especial al cementeri municipal de cara a la festivitat de Tots Sants del proper dimarts 1 de novembre. 

El vial d’accés al cementeri es tallarà al tràfic aquest divendres 28 d’octubre a les 9:30 h, fins al dimecres 2 de novembre, per motius de seguretat davant la ingent quantitat de vianants que s’espera passen per la instal·lació durant eixos dies. 

L’Ajuntament oferirà un any més transport públic gratuït, habilitant el servei de bus tant el dilluns 31 d’octubre (de 9:30 a 14 i de 16 a 18h) com el dimarts 1 de novembre (de 8:30 a 14 i de 15:30 a 18 hores). Aquest servei de bus per al cementeri farà parada en diferents punts de la ciutat: Plaça Pintor Guiteras, Estació RENFE, Centre de Salut, carrer Reina, centre d’Especialitats de l’Espanyoleto, Albereda – Joieria Sancho, Albereda – BBVA, Font del Lleó, Avinguda Selgas – Farmàcia Llanderal, Institut Josep de Ribera i carrer Maulets. L’eixida des de la ciutat s’iniciarà a les hores en punt i des del cementeri a les mitges. 

Per al dia 1 de novembre està prevista una amenització musical a càrrec d’un quartet de corda i la missa de Tots Sants que serà oferida per l’abat de la ciutat, José Canet, a les 16:30 hores. 

A més a més, de cara a la celebració s’han dut a terme diferents millores a la instal·lació com ara treballs de pintura, compactament de ferms, reforç del servei de recollida de fem i la compra de dotze escales per al servei de les persones usuàries. Cal recordar també que fa uns mesos es va dur a terme l’asfaltat del pàrquing del cementeri municipal, i que fa algunes setmanes es van realitzar treballs d’esporga a l’arbrat. 

Escoltem al regidor de cementeri, Natxo Reig: 

El regidor, també ha indicat que s’està produint una ampliació del cementeri amb la creació de 150 nínxols.