El regidor d’Hisenda informa de l’apertura del termini de licitació de l’Hotel Murta

En el Magazín d’Xtradio d’ahir, el regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Xàtiva, Ignacio Reig, va posar al dia l’estat de les diferents obres o intervencions important que s’estan portant a terme o que estan previstes en la ciutat.

D’una banda, Reig va informar sobre l’estat de les diferents obres en centres educatius corresponents al Pla Edificant després de la reunió celebrada fa uns dies amb la direcció general.

Dins del pla reactivem, l’Ajuntament té previstes dues intervencions que afecten la regidoria d’Esports com la remodelació de l’Sakate Park i la construcció d’un circuit de ciclocròs a Les Pereres, així com altres més generals en el centre d’alzheimer o les Arcaetes d’Alboi, entre altres. A més, el regidor d’Hisenda també va explicar al nostre magazín l’estat de les obres de la rodona del Paquito Coloma després de fer un pas important perquè la Generalitat puga avançar en elles.

Per últim, en l’àmbit turístic el regidor Ignacio Reig va exposar la situació de les obres del Castell i va anunciar l’inici del període de presentació d’ofertes per la gestió de l’Hotel Murta.