El Centre de Salut Ausiàs March havia sol·licitat un espai per tal de separar els espais de les vacunacions amb les proves PCR

L’Ajuntament de Xàtiva cedirà la instal·lació de la Llar dels Jubilats del Barri Nord-Oest per a la campanya de vacunació contra la grip. Ha tingut lloc a l’Ajuntament de Xàtiva una reunió entre l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, els regidors de Sanitat i Benestar Social José Vicente Benavent i Xelo Angulo, i la coordinadora d’Infermeria del Centre de Salut Ausiàs March de Xàtiva Rosa Ferrer, per tal d’acordar els detalls.

El centre de salut va sol·licitar a l’Ajuntament un espai per tal de poder dur a terme la campanya de vacunació contra la grip, amb la intenció de no mesclar a les persones que acudeixen al centre a realitzar-se PCR per comprovar la presència o no del Covid-19 amb aquelles que cada any es vacunen contra aquesta malaltia, i que majoritàriament són persones de risc.

L’Ajuntament de Xàtiva cedeix així aquesta instal·lació, que es troba a prop del Centre de Salut, i s’encarregarà del condicionament, neteja i desinfecció de l’espai per a poder realitzar les tasques de vacunació garantint totes les mesures sanitàries i de seguretat.

L’alcalde Roger Cerdà ha manifestat que «Des d’aquest Ajuntament tenim la voluntat de col·laborar amb les autoritats sanitàries, perquè és necessari remar tots en la mateixa direcció, i una petició com aquesta s’havia d’atendre per part municipal». Cerdà també ha indicat que «ara més que mai és important vacunar-se contra la grip, perquè molts dels símptomes d’aquesta malaltia es podrien confondre amb els del Covid-19, i en tots dos casos les persones major i de risc poden veure’s afectades».

En les properes setmanes es posarà en marxa la campanya de vacunació, que començarà a partir del proper mes d’octubre en aquest espai, evitant així aglomeracions i encreuaments al centre de Salut Ausiàs March de Xàtiva.