L’ens local fa una menció especial de l’agent Alejandro Martí Ureña 

L’Ajuntament de Montesa ha fet públic a través de les seues xarxes socials que tal dia com hui fa vint anys, la Corporació Municipal d’acord amb el que havia aprovat al ple del 30 de desembre de 1999, procedí a crear, de forma efectiva, el Cos de Policia Local de Montesa. 

Amb aquesta decisió, l’Ajuntament eixia del procés d’interinitat en què estava, en no tindre determinat encara de forma clara un Cos de Policia, d’acord amb la legislació d’aquell moment, i assumia de ple dret la formació d’un ens adient a les necessitats del poble, quedant constituit un grup de dos persones al servici de les veïnes i veïns de Montesa.

Segons asseguren del de l’Ajuntament de Montesa, des d’aquell moment han passat diverses i diversos agents, que com han sabut o pogut, han estat a la disposició de les ciutadanes i ciutadans. Per aquest fet, l’ens municipal vol fer una menció especial a l’Agent Alejandro Martí Ureña, malauradament desaparegut. El seu record i el seu treball, està present personificat ara en els agents José Vicente Almela i Albert Mollà.

Finalment, al seu escrit, l’Ajuntament de Montesa dona l’enhorabona al Cos de Policia i els anima a continuar desenvolupant el treball constant, en benefici de les montesines i montesins.