El president de la Diputació visita la bastida aprofitant aquests dies de portes obertes

Des de l’Ajuntament de Moixent han valorat positivament les interpretacions realitzades el darrer cap de setmana corresponents a l’edició XIV de “Viu un Cap de Setmana amb els Ibers”.

Segons han explicat des del Museu de Prehistòria de València, els visitants que han participat al càsting de l’obra teatral musical, activitat dinamitzadora de la visita, han demostrat ser uns actors i unes actrius excepcionals.

Dins d’aquest cap de setmana especial, cal destacar la visita del President de la Diputació, Toni Gaspar, que d’entre altres qüestions municipals entre l’Ajuntament i la Diputació, ha traslladat als representants de l’Ajuntament de Moixent els últims detalls que giren sobre l’exposició temporal monogràfica de l’emblemàtic Guerrer de Moixent, que està ultimant-se junt amb el Museu de Prehistòria de València amb motiu del 90é aniversari del seu descobriment. 

Des del consistori Moixentí agraeixen a tots els visitants la seua participació, així com la tasca realitzada per l’equip del Museu de Prehistòria de València, els treballadors municipals i la resta de persones que han treballat per fer possible aquesta catorzena edició.