Les xifres seguixen empijorant i s’ha detectat un greu incompliment de la normativa

L’Ajuntament de Moixent va emetre el passat cap de setmana un comunicat posant al dia les dades municipals de la COVID-19 i alertant sobre alguns comportaments contraris a la normativa que podien empijorar la situació a la localitat. 

Al text publicat fou el següent: 

Aquest comunicat que realitzem, el iniciem amb preocupació i amb lamentació per la informació que anem transmetre donat que, si continuem així, de res serviran les restriccions i el sacrifici que s’està efectuant. 

  • En aquesta setmana, de moment, sumem un total de 28 casos nous positius addicionals. 
  • Altre aspecte més, podríem dir obertament, deplorable, és que se’ns ha transmès que es té que procedir a realitzar un total de 23 proves PCR durant aquests dies dins d’un mateix grup; 23 proves a gent que NO té res en comú més enllà de l’amistat, perquè tota la gent prové de distintes famílies, i pareix ser que, en algun moment donat, segons ells mateixa han manifestat, s’han trobat tots junts. 

Anotar que aquesta qüestió, donat que suposa una flagrant infracció a la normativa existent, s’ha traslladat a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, així com a la Generalitat Valenciana, perquè ens indique les accions que es podrien prendre. 

Per favor, tornem a incidir en el fet de ser estrictes amb el compliment de totes i cadascuna de les mesures establertes, perquè si no, no eixirem mai d’aquesta situació. 

Fem un esforç addicional amb:

  • No relacionar-se amb ningú, sols el nucli de convivència o família directa.
  • Si la nostra parella, fill, filla, pare, mare, té COVID i està a la mateixa casa, que estiga completament aïllat/da, sense cap tipus de contacte, i en cas de ser necessari, que tots els convivents vagen amb mascareta, respectant la distància, i fent ús de gel hidroalcohòlic.
  • Si has tingut contacte en un possible cas positiu, sigues responsable, aïllat fins que es confirme o desmentisca, i si estàs pendent d’un resultat, malgrat que et trobes bé, mantingues-te aïllat.
  • Als llocs de treball, assegura’t d’aplicar totes les mesures de seguretat i, sobretot, a l’hora d’esmorzar, fes-ho individualment, amb distància i en llocs ventilats.
  • Ventilem bé les estades en les que ens trobem en cada moment.

Respecte i seny!!