L’activitat es celebrarà aquest divendres 7 de maig a les 19:00h

La regidoria d’Igualtat i Inclusió de l’Ajuntament de Moixent ha organitzat la I Jornada “Dona i Lideratge”. Una jornada que, en atenció a la situació sanitària, es desenvoluparà en format online mitjançant el canal de YouTube de l’Ajuntament. L’activitat es celebrarà aquest divendres 7 de maig a les 19:00h.

Aquesta jornada pretén congregar ponents de diversos àmbits per parlar sobre la situació de la dona i el lideratge, les problemàtiques que existeixen a l’hora de liderar, quines són les eines necessàries per aconseguir millorar-ho, i quins canvis s’han de produir en les administracions i empreses per revertir aquesta situació. 

La Jornada s’organitzarà en dues parts. La primera consistirà en una taula redona formada per Aida Vila (Jugadora internacional de Pilota Valenciana), Cristina Jorques (Directora del CEIP Pare Moreno), Mónica Olmo (Gerent i Directora de marketing de Olmitos S.A.), Marisa Gandía (Neurocirurgiana) i Cristina Freire (Actriu). D’altra banda, a la segona part tindrà lloc l’exposició dels treballs presentats als I Premis Dona i Lideratge. Per més informació es pot telefonar al 96 226 10 30.