Alerten que la situació actual reforça més si cap la necessitat de complir sí o sí amb les mesures i recomanacions de prevenció

Malauradament, dos dies després de l’última comunicació realitzada en referència a la COVID-19, l’Ajuntament de Moixent ha fet pública la nova informació donat que la situació ha canviat considerablement a la població.

Ahir dimarts es coneixien els resultats POSITIUS de proves PCR de nou diagnòstic, no provinents de segones proves. Per la qual cosa, a hores d’ara Moixent conta amb un total de 6 veïns i veïnes positius. 

Segons publiquen des de l’ajuntament de Moixent, aquest brot detectat podria dir-se que prové de dos vessants que tenen origen en reunions socials i familiars, i l’afectació suposa, en quant a contactes directes amb les persones positives, que s’hagen de realitzar en aquests dies més de 100 PCR’s. 

Els resultats de les proves total a realitzar determinarà l’abast exacte però, mentrestant, totes i cadascuna de les persones, tinguen el resultat o no, i siga POSITIU o NEGATIU, deuen, OBLIGATÒRIAMENT, romandre aïllades fins que se’ls repetisca la prova per descartar la presencia de virus, ja que la situació actual reforça més si cap la necessitat de complir sí o sí amb les mesures i recomanacions de prevenció i higiene establertes, com la referent a la formació de grups. 

Des de l’ajuntament recorden a la població que qualsevol persona que mostre símptomes compatibles amb la COVID-19 (febre, tos, mal de cap, diarrea i/o dificultat respiratòria), o que estiga en quarantena, no pot eixir de casa. 

Finalment, informen que el Centre de Salut està operatiu les 24h per qualsevol dubte o consulta en els telèfons d’urgències i cita prèvia.