S’estan produint molts intents d’entrades o eixides injustificades del municipi tot i el tancament perimetral 

L’Ajuntament de Moixent va fer balanç de la setmana a les seues xarxes socials pel que fa a la situació de la COVID-19 al poble. Segons informen des del consitori, les xifres de casos positius des de passat dilluns posen al municpi en una situació EXTREMADAMENT PREOCUPANT, donat que encara no es trobaríen al punt màxim, tot i que s’han detectat un total de 58 CASOS ACTIUS aquesta setmana.

D’altra banda, l’increment dels controls i recursos per part la Policia Local i Guàrdia Civil ha mostrat, més enllà de l’eixida o entrada sense justificació, que s’estan PRODUINT un nombre elevat de casos en dos SITUACIONS absolutament NO PERMESES com els desplaçaments per acudir a segona residència i els esplaçaments per practicar visites a familiars més enllà del que seria la cura de persones dependents.

Davant aquests comportaments, l’Ajuntament demana autoconfinar-se i, per tant, no relacionar-se amb ningú, sols amb la família convivent.

L’Ajuntament de Moixent també ha informat que aquest pròxim dimarts, 19 de gener, està prevista una nova reunió amb les diferents administracions implicades en el tancament perimetral de la població per analitzar l’evolució, així com determinar, un avanç del que podria ser una possible pròrroga del  tancament perimetral si la situació continua com fins ara.