Els quadres seran jutjats per una comissió formada per veïns de la localitat i Llicenciats i Graduats en Belles Arts

Aquest concurs se celebrarà el pròxim dissabte 3 de setembre. La inscripció s’obrirà de 8 a 9 del matí a la Sala Generalitat del municipi. Podran participar en aquest concurs de Pintura a l’aire lliure tots els pintors que ho desitgen.

El tema de les obres serà: “El poble de l’Alcúdia de Crespins”. L’entrega de quadres ja acabats es durà a terme al mateix lloc d’inscripció, a les 14 h.

Hi haurà un primer premi de 900 € patrocinat per Julio Cabrera (En memòria de Joaquin Cabrera) i per l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins. El segon premi serà de 500 € patrocinat per Talleres Ibáñez Iveco i per l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins, i el tercer premi serà de 300 € patrocinat per l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins.

També hi haurà un premi en material per als menors d’edat, fins als catorze anys, que participen, patrocinat per l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins.

Els quadres seran jutjats per una comissió formada per veïns de la localitat i Llicenciats i Graduats en Belles Arts. Les obres dels concursants seran exposades durant la setmana de festes, del 4 a l’11 de setembre.