Els nous treballadors formaran part de la Brigada Municipal desenvolupant tasques de manteniment i neteja al municipi

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha donat la benvinguda a cinc noves treballadores i treballadors que durant tres mesos formaran part de la Brigada Municipal desenvolupant tasques de manteniment i neteja al municipi.

Les persones que s’han incorporat al planter de l’Ajuntament ho han fet gràcies al Pla Endavant amb l’Ocupació i han sigut seleccionades a través de les bosses d’ocupació municipals amb l’objectiu de millorar àrees dels Serveis Municipals. En aquest sentit, l’alcalde, Roberto Granero, ha manifestat el compromís de l’Ajuntament amb la creació de nous llocs de treball “per pal·liar la situació econòmica produïda per la crisi sanitària”.

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica, Pedro Garcia, ha assenyalat que la creació de llocs de treballs “és prioritari per resoldre la situació econòmica d’algunes famílies”, al mateix temps que ha indicat que aquesta iniciativa “suposa un al·licient per a aquelles persones que es troben desocupades des de fa temps o que s’incorporen per primera vegada al mercat laboral”

Cal recordar que el Pla d’Ocupació de l’Alcúdia de Crespins és una iniciativa econòmica i social sorgida arran la pandèmia de la COVID-19, i que compta amb un pressupost de 100. 000 euros que ha permés, fins ara, la contractació de 18 persones.