La Conselleria d’Educació assumirà eixe augment del cost inicial del pressupost i evita així una despesa imprevista dels fons municipals

El Ple de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha aprovat per unanimitat la redelegació de competències del Pla Edificant 2021 de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a executar les obres de cobriment de pista esportiva i insonorització del menjador del CEIP la Sénia, amb una inversió de 278.519,48 € euros finançada per la Conselleria. 

La pujada generalitzada dels preus havia desfasat en quasi 70.000 euros el cost del pressupost inicial de 211.000 euros. Per aquesta raó, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós i la regidoria d’Educació i Igualtat, Maite Juan, es van reunir amb el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, per a sol·licitar que la conselleria assumirà eixe augment del cost inicial i així evitar una despesa imprevista dels fons municipals. 

Ara, amb aquesta redelegació del projecte, l’Ajuntament ja pot posar en marxa la seua redacció definitiva, licitar i executar les obres de millora al CEIP la Sénia. 

El projecte preveu el cobriment d’una pista esportiva que permetrà practicar esport en les instal·lacions del centre amb qualsevol condició meteorològica, i la insonorització del menjador per a contrarestar la contaminació acústica que es produeix durant les hores de servei. 

Així mateix, l’alcalde ha insistit en el fet que l’Alcúdia de Crespins és “un poble que està creixent, que aposta clarament per ser un referent econòmic i industrial i això ha d’anar acompanyat d’una aposta educativa ferma”.