La finalització de l’Espai Jove, la coberta de la pista del poliesportiu i la gratuïtat de l’Escola Matinera s’inclouen en el pressupost per a 2024

El ple de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes va aprovar el divendres passat, de forma inicial, el Pressupost General per a l’exercici 2024, que ascendeix a 2.680.000 euros. La votació va comptar amb els vots a favor de l’equip de govern del PP, mentre que PSOE i Compromís van votar en contra. 

La regidora d’Hisenda, Rosanna Revert, va afirmar que “és el pressupost més elevat dels presentats en els últims anys, en els que s’inclouen les transferències de capital que ascendeixen a 494.406 euros, que provenen de les aportacions de la Diputació de València en el marc de les ajudes del Pla d’Inversions per al bienni 2022-2023”. 

Entre les novetats d’aquest pressupost destaquen diverses partides, com ara l’assumpció per part de l’Ajuntament de l’escola matinera, que serà gratuïta per a les famílies de la Llosa de Ranes a partir de 2024. A més, s’inclou la creació del servei de Protecció Civil en el municipi i inversions destinades a colònies felines. 

La regidora d’Hisenda també va assenyalar que serà un any amb grans inversions com la finalització de l’Espai Jove en l’antic escorxador o la coberta de la pista del poliesportiu, creant un espai polivalent. Destaquen també al pressupost la reparació i millora de pavimentació en el camí del port, la renovació de la xarxa de sanejament del carrer Eduardo Ibáñez, la millora en la Serreta i la plantació d’arbres en la ronda perimetral del nucli urbà. 

A més, des de l’equip de govern destaquen que, per a finançar la part municipal necessària per a dur a terme les obres, no s’han hagut de apujar impostos ni taxes municipals, ni recórrer a cap préstec gràcies a l’esforç de contenció de la despesa i a una gestió econòmica prudent.