Els actes centrals de l’estiu seran la Presentació de les Reines de la Dansà, la vespra i la festa del Crist, i les Festes Patronals

La proposta de l’estiu a la Fresca 2022 està pensada per a totes les edats i per a tots els gustos, comença en juny i acabarà a finals del mes de setembre.

Segons ha afirmat la regidora de cultura, Irene Vila, “l’oferta inclou Escola i Campus d’estiu, concerts, activitats per a menuts i grans, festes, i algunes sorpreses. Hem treballat coordinadament per oferir aquest ventall de propostes pensant en tots els públics, junt a les diverses associacions, com la S.M. la Lira Fontiguense, que enguany es presentarà al Certamen de Música de València”.

Els actes centrals de l’estiu seran la Presentació de les Reines de la Dansà, que tindrà lloc dissabte 30 de juliol, la vespra i la festa del Crist, que serà el 5 i el 6 amb orquestra, mascletà i cordà, i les Festes Patronals, que enguany començaran el 25 d’agost i acabaran el 4 de setembre. La piscina municipal obrirà les portes el divendres 17 de juny. L’horari serà d’11.30 h a 20.30 h cada dia de la setmana fins al 4 de setembre. Les persones o famílies interessades a traure’s l’abonament, poden passar per la planta baixa de l’ajuntament.