El qüestionari realitzat evidencia que el veïnat desitja una renovació i millora de la zona

L’Ajuntament de La Font de la Figuera ha presentat recentment les conclusions del procés de participació ciutadana que tenia com a objectiu conéixer i integrar la diversitat d’opinions i necessitats de la població en la urbanització de la plaça Major, comprenent les normatives vigents i les actuacions de millora que s’haurien de fer.

El qüestionari realitzat evidencia que el veïnat majoritàriament desitja una renovació i millora de la plaça perquè puga ser compartida per vehicles i persones en una mateixa plataforma i que siga un espai pensat per als actes festius, entre altres detalls que diferencien les percepcions dels distints grups poblacionals que han participat.

En l’acte es van atendre les qüestions plantejades pels assistents i s’explicaren distintes circumstàncies emmarcades en l’urbanisme local i en la participació dels diferents grups municipals en la iniciativa popular, pensat tot per fer aportacions i millorar la plaça.

Segons l’alcalde, Vicent Muñoz, “tot açò és una aportació municipal per sumar consensos i propostes del veïnat, amb usos socials que poden enriquir la plaça amb més seguretat i tranquil·litat”.

Aquest treball és un document viu de bones voluntats que s’exposarà públicament i que queda a disposició de la Corporació Municipal i de la mateixa ciutadania per sumar valor i tindre una proposta rigorosa damunt la taula per quan vulga realitzar-se col·lectivament.