Les direccions generals s’han compromés a visitar la Font de la Figuera durant el mes de febrer per a informar sobre el projecte de desviament de les aigües a curt i llarg termini al municipi 

Ahir dilluns, el regidor d’Obres de la Font de la Figuera, Carmel Micó, la secretària, l’arquitecta i els portaveus del Partit Popular, Elio Cabanes, del PSPV-PSOE, Juan Francisco Calabuig, i de Per la Font, Puri Lluch, convidats per l’alcalde Vicent Muñoz, es van reunir en Madrid amb la directora general de Planificació i Projectes, Montse Rallo, i el director general de Conservació, Ángel Contreras, per a sol·licitar la ràpida solució dels desviaments de les aigües i l’estació de tren. 

Les direccions generals s’han compromés a visitar la Font de la Figuera durant el mes de febrer per a informar sobre el projecte de desviament de les aigües a curt i llarg termini al municipi. 

Respecte del ferrocarril, el Pla General Estructural de l’Ajuntament preveu la ubicació de l’estació entre el túnel de Santa Bàrbara i el pas superior de l’A-33. A la reunió es va confirmar que, si el Pla General Estructural no estiguera aprovat, no es podria avançar amb el projecte. A més, es requereix l’estudi de mobilitat urbana sostenible. 

L’alcalde va explicar que “Aquesta setmana instarem de nou al Ministeri a no retardar la sol·licitud a ADIF. Per ara, la sensació és positiva, però esperem que aquestes paraules es convertisquen, per fi, en fets”.