Destaquen l’acord signat de la no obertura de la piscina, una important intervenció a la xarxa d’aigua potable i tasques de prevenció de plagues i desinfecció

L’Ajuntament de Cerdà ha informat de que ha realitzat el segon tractament contra la Covid-19 dins de les instalacions municipals. Actuacions que es sumen a la neteja per personal profesional. Un total de 4 actuacions directes al centres públics de Cerdà, seran les que ajuden a previndre i combatre el contagi del covid-19.

Amb aquesta línea de desinfeccions i prevencions, també s’informa que s’han realitzats dos tractaments per previndre el control de plagues a la població. En les properes setmanes, continuaran les tasques amb el control dels punts més conflictius per tal de seguir reforçant-los en cas de necesitat i als propers mesos, es procedirà amb les aplicacions restants.

Un altre dels punts importants ha estat l’acord conjunt signat el passat 22 de maig, amb les poblacions de Rotglà i Corberà, Llanera de Ranes, Torrella i Vallés de no obrir la piscina municipal mentre les condicions no siguen les més òptimes per al seu ús.

Per últim, l’equip de Govern ha presentat un projecte valorat en més de 160.000€ per tal de renovar gran part del sistema d’aigua potable del poble. Millores que aportaran llocs de treball i reduiran el malbaratament d’un bé tant preciat.