Els interessats en participar en aquest procés poden presentar les seues propostes fins al 8 de març

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la regidoria de patrimoni, ha aconseguit desencallar i tirar endavant un dels projectes enquistats en el temps i que ha necessitat un llarg procés per actualitzar-se a les exigències administratives actuals com és la contractació del bar-cafeteria del bar del mercat municipal.

Ara ja, des del consistori canalí, s’ha obert el procés de licitació d’aquesta instal·lació municipal i s’espera en un termini breu es puga tornar a donar aquest servei tan demandat pels venedors del mercat i pels mateixos ciutadans de Canals. 

Els interessats en participar en aquest procés públic ho podran fer presentant les seues propostes fins al 8 de març de 2021. Tota la informació es troba publicada en la plataforma contractació del sector públic. No obstant això, els interessats podran personar-se amb cita prèvia en el servei de patrimoni de l’Ajuntament de Canals.

Mari Bru, regidora de Patrimoni de l’Ajuntament de Canals, es mostrava més que satisfeta perquè, segons deia, “per fi hem pogut tirar endavant aquest projecte que teníem enquistat, però que, gràcies a l’intens treball de les tècniques i de la llavor del meu company i anterior regidor Pere Pau Martínez, ja puguem dir que en no res de nou tornarem a donar aquest servei tan demandat pels venedors i consumidors del mercat municipal.”