El consistori vol reconeixer dues intervencions realitzades en casos de violència de gènere

La corporació municipal de Canals va votar de manera unànime, en el darrer plenari,  el procediment perquè la Generalitat Valenciana atorgue la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blau per a sis agents de la Policia Local per les dues intervencions realitzades en casos de violència de gènere el passat mes de febrer.

La primera intervenció va tindre lloc el passat 11 de febrer a la localitat. Tres agents de la Policia Local van acudir a un immoble per un cas de violència de gènere. Allí van veure a la víctima amb greus lesions. Els agents van arrestar a l’agressor que es trobava amagat a la vivenda. Actualment, aquest està a la presó.

En la segona intervenció, ocorreguda el 16 de febrer, els tres agents van auxiliar a la víctima fora de la vivenda quan escapava de l’agressor que duia un ganivet a les mans. Quan els tres agents van accedir al domicili, l’agressor va intentar agredir, amb l’arma, a un dels agents el qual, afortunadament, no va resultar ferit.

Aquesta és una proposta realitzada pel cap de Policia Local, Aritz Escobar, perquè reconeguen el mèrit d’aquests sis agents en aquestes dues intervencions.