L’Ajuntament podrà sol·licitar subvencions per a projectes i campanyes de sensibilització i prevenció de la violència masclista que ofereix l’àrea d’Igualtat de la Diputació de València 

Gràcies a aquesta adhesió s’ha pogut dur endavant una sèrie d’activitats per a conscienciar d’aquesta xacra social. En primer lloc, els estudiants dels dos instituts de la localitat van dur a terme una sèrie de curtmetratges amb l’objectiu de visibilitzar la problemàtica actual d’aquest tipus de violència. Els guanyadors van rebre un bo de 50 € per a material escolar. 

A més a més, durant els mesos d’octubre i novembre la regidoria d’Igualtat ha organitzat diversos tallers per a identificar i previndre la violència masclista. Entre ells, destaca el taller de defensa personal, el taller de podcast dirigit als més menuts i el taller de xapes igualitàries. 

L’Ajuntament podrà sol·licitar subvencions per a projectes i campanyes de sensibilització i prevenció de la violència masclista que ofereix l’àrea d’Igualtat de la Diputació de València.