En 2008 l’Ajuntament va signar un conveni que va formalitzar la cessió d’ús del camp de futbol a la Federació Espanyola de Futbol

La setmana passada es va dur a terme la signatura de l’acta de reversió i recepció del Camp de Futbol ‘Quatre Camins’. En aquest acte va estar present l’alcalde de Canals, Nacho Mira, el regidor d’Esports, Edu Badal, i diferents tècnics municipals, així com un representant de la U.D. Canals. 

A partir d’ara el consistori té tots els drets sobre aquest recinte i podrà actuar de manera més ràpida en la millora del camp. Entre les primeres intervencions, la regidoria actuarà, gràcies al ‘Pla d’Inversions’ de la Diputació de València, en el canvi de gespa i il·luminació. 

Cal recordar que en 2008 l’Ajuntament va signar un conveni que va formalitzar la cessió d’ús a la Federació Espanyola de Futbol. Per tant, era aquest organisme el que tenia l’ús prioritari i l’obligació de mantindre les instal·lacions, impossibilitant que el consistori poguera actuar per a condicionar-lo. 

El ‘Quatre Camins’ és el camp municipal de referència de Canals, un estadi que, a partir d’ara, ja està a disposició de la localitat.