Podran apuntar-se els xiquets en edats compreses entre els 3 i 12

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals ha posat en marxa una nova edició de l’Escola de Pasqua que, sota el lema “Salvem la Pasqua”, es durà a terme els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril, en horari de matí de 9.00 a 14.00 hores, en el Col·legi Josep Mollà.

Podran apuntar-se els xiquets en edats compreses entre els 3 i 12 anys que estan escolaritzats. Les inscripcions, que van començar ahir dimecres, fins al dijous 7 d’abril, seran de manera telemàtica emplenant el formulari d’alta que es trobarà al web www.femescola.es. El preu de l’activitat és de 25 euros.

El nombre màxim de xiquets i xiquetes que es poden inscriure serà de 60. En cada aula hi assistiran 12 xiquets i xiquetes els quals faran activitats d’oci i temps lliure com treballs manuals, tallers recreatius i jocs, entre d’altres.

Enguany, i com a novetat, es pot demanar el servei de matinera, de 8.00 a 9.00 hores, el qual és totalment gratuït per a les famílies que ho necessiten.

Segons ha declarat la regidora, Isabel Arnau, “El propòsit d’aquest any és ajudar a la conciliació de la vida familiar i laboral mentre els xiquets i xiquetes gaudeixen de les seues vacances. Per això, hem inclòs l’opció del servei de la matinera per a poder facilitar la conciliació”.