L’associació feminista canalina Peroleres, habilitarà un Punt Violeta a la Zona Jove

L’alcaldessa de Canals, Mai Castells; la primera tinent d’alcaldessa, Hilzonde Badia, i el regidor de Fira i Festes, Miquel Alventosa, es van reunir amb les forces de seguretat de cara a coordinar la Fira de Setembre.

En la reunió, on també van estar presents l’encarregat de la Brigada d’Obres i Serveis i el tècnic de Fira i Festes, es va abordar la planificació de la seguretat durant les celebracions. Es va parlar principalment de les mesures a establir a la Zona Jove, però també a la Plaça del Pont del Riu i als bars i locals d’oci.

Aquest any, amb la col·laboració de l’associació feminista canalina Peroleres, s’habilitarà un Punt Violeta a la Zona Jove. És per això que, a més del sergent Ramos de la Guàrdia Civil i de l’inspector de la Policia Local, Aritz Escobar, la reunió va comptar amb la presència d’un expert en matèria de violència de gènere de la Guàrdia Civil per tal de dissenyar el protocol d’atenció a aquest Punt Violeta.

Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Canals han agraït la col·laboració de les forces de seguretat, i en especial de la Guàrdia Civil, amb l’interés comú de fer d’aquesta Fira de Setembre un espai segur per a totes i tots.