La cultura i l’esport seran els grans protagonistes

Canals ha presentat una programació especial amb motiu del dia de la commemoració del 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana, amb cercavila, concert, partides de raspall i programació especial a Canals Ràdio.

Els actes començaran a les 11 hores amb la tradicional cercavila i posteriorment, en l’arbre centenari la Lloca, es durà a terme l’ofrena floral i la lectura del Parlament commemoratiu per part de l’equip de govern. Tot açò estarà amenitzat pel grup “Xirimita i Dolçaina” i la dansà a càrrec del grup de danses “Canyamars”.

A la vesprada, al Trinquet Municipal de Canals, tindran lloc les partides de raspall d’infantil i d’adults. La primera d’elles, a les 16.30 hores, enfrontarà a Julio i Artal contra Gorka, Planto i Erik. A continuació, es disputarà la partida entre els jugadors de Tecnificació de FEDPIVAL (Federació de Pilota Valenciana).

Per últim, els actes acabaran amb el concert de “Reeders” Reed Quintet al Centre Cultural Calitxe III a les 19.30 hores. Els espectadors podran gaudir de la música acompanyada de projeccions d’imatges. Entre els membres del quintet destaquen els canalins Daniel Ibáñez (Oboé) i Gabriel Calabuig (Clarinet baix). Junt amb ells, els acompanyen José Beltrán (Clarinet), Tomás Jerez (Saxo) i Alba González (Fagot).

A més a més, Canals Ràdio també ha preparat una programació especial que començarà a les 10.30 hores amb els manifestos institucionals dels representants polítics de l’Ajuntament. A continuació, tindrà lloc el magazín anomenat “El 9 d’octubre a Canals”; el docu sonor “El rei Jaume I”; l’especial “La nostra música” i per a finalitzar, a les 14 hores, l’especial “Canals Ràdio monotemàtica” amb cantants valencians.