Aquest curs tindrà lloc els dies 26 de març, 2 i 9 d’abril al Pavelló Municipal Ricardo Tormo de Canals, de 10 a 13 hores

Les regidories de Seguretat Ciutadana i Igualtat de l’Ajuntament de Canals han preparat un curs de defensa personal dirigit a dones joves i adultes. Aquest curs gratuït té com a finalitat la formació en tècniques de seguretat bàsiques i preventives davant agressions masclistes. Tanmateix, es duran a terme situacions reals on s’explicaran les accions pertinents per a fer front a aquestes situacions.

El curs estarà impartit per dos agents de la Policia Local de Canals experts en arts marcials. Ambdós van participar en la formació i aprenentatge de les destreses preventives en violència de gènere, que va tindre lloc el passat mes de desembre en Godella, on experts en l’àmbit nacional impartiren un taller de defensa personal.

Aquest curs tindrà lloc els dies 26 de març, 2 i 9 d’abril al Pavelló Municipal Ricardo Tormo de Canals, de 10 a 13 hores.

Les dones interessades podran inscriure’s des del 14 de febrer fins al 4 de març complimentant una instància genèrica en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Canals. També es podrà sol·licitar més informació, respecte del curs, mitjançant l’adreça electrònica cursdefensapersonal@canals.es.